Se Pilou Asbæk over for Scarlett Johansson i den første trailer for cyborgfilmen ‘Ghost in the Shell’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden filmatiseringen af animé-hovedværket ‘Ghost in the Shell’ blev annonceret, har det været castingen af Scarlett Johansson som den japanske cyborg Motoko, der har løbet med opmærksomheden (den negative af slagsen).

Den første trailer til den omstridte film blev i dag præsenteret i Tokyo, og selvom Johansson ganske rigtigt ser meget lidt japansk ud i sin sorte paryk, kan vi glæde os over første glimt af vores egen Pilou Asbæk i den fremtrædende rolle som Batou, den næstkommanderende i Motokos anti-terrororganisation. Sammen bekæmper de den såkaldte The Puppet Master-virus, der er i stand til at hacke cyborgs og dermed udgør en overhængende trussel.

‘Ghost in the Shell’ får dansk biografpremiere den 30. marts 2017.

Læs også: Den omstridte ‘Ghost in the Shell’ med Pilou Asbæk og Scarlett Johansson har fået sine første teasere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af