Joaquin Phoenix genforenes med Gus Van Sant i lovende filmprojekt

Joaquin Phoenix genforenes med Gus Van Sant i lovende filmprojekt

Selvom Joaquin Phoenix ikke har været aktuel med en eneste film i år, har han i allerhøjeste grad holdt sig i gang og er aktuel i hele fire film næste år, heriblandt som ingen ringere end Jesus i ‘Mary Magdalene’.

Nu tilføjer han endnu et projekt til listen med sin rolle i Gus Van Sants nyligt annoncerede næste film, ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot’. Ud fra titlen at dømme er filmen ikke uden humor, eftersom den handler om tegneserietegneren John Callahan, der som 21-årig blev lammet i en bilulykke. Callahan omsatte sine frustrationer til tegninger og endte med en succesfuld karriere.

Filmen er baseret på hans selvbiografi fra 1989, der længe har været på tale til at blive filmatiseret. Blandt andre har Robin Williams været på tale til at spille Callahan undervejs.

Phoenix og Van Sant arbejdede sidst sammen på ‘To Die For’ fra 1995, der var med til at trække Phoenix ud af sin afdøde bror Rivers enorme skuespillerskygge og bevise, at Joaquin på alle måder var et stort talent i egen ret.

Gus Van Sant kommer fra den kæmpemæssige nedtur ‘The Sea of Trees’, så vi håber for begge parter, at han vender tilbage til den vanlige form fra ‘Good Will Hunting’ og ‘Elephant’ med sin kommende film. Van Sant instruerer og producerer også den kommende serie ‘When We Rise’ om kampen for LGBT-rettigheder.

Læs også: Reportage – Joaquin Phoenix skumler til pressen 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af