Manden bag ‘Mr. Robot’ laver tv-serie over udødelig filmklassiker

Manden bag ‘Mr. Robot’ laver tv-serie over udødelig filmklassiker

Til trods for at reboots og remakes har mere eller mindre overtaget Hollywood, kræver det stadig en god portion mandsmod at pille ved en af historiens mest indflydelsesrige film. Ikke desto mindre er det netop, hvad ‘Mr. Robot’-skaberen Sam Esmail gør, når han skal tilpasse Fritz Langs sci-fi klassiker ‘Metropolis’ fra 1927 til serieformatet.

‘Metropolis’ kom ud under filmmediets spæde år og var et visionært visuelt storværk, som sidenhen har inspireret alt fra ‘Blade Runner’ til ‘Star Wars’. Seriens plot er endnu uvist, men Langs film handlede om sociale skel og en revolution, der bliver udløst, da arbejderklassens bygningsarbejdere bliver trætte af at arbejde for overklassens håndører.

Esmails konkrete rolle er endnu uklar, men man kan forestille sig, at han kommer til at tage del i skriveprocessen. ‘Mr. Robot’ var et forfriskende moderne take på en dystopisk fremtid, og Esmail virker derfor som et godt bud på én, som kan give Langs futuristiske dieselpunk-univers et opdateret twist. Universal har dog indikeret, at der godt kan gå to-tre år, før produktionen skydes i gang.

Læs også: Anmeldelse af ‘Mr. Robot’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af