Channing Tatum og Tom Hardy teamer efter sigende op om turbulensramt filmprojekt

Channing Tatum og Tom Hardy teamer efter sigende op om turbulensramt filmprojekt
Channing Tatum i 'White House Down'.

Siden 2009 har filmen ’Triple Frontier’ været en varm kartoffel i Hollywood. Det startede med, at manuskriptforfatter Mark Boal og instruktør Kathryn Bigelow skulle arbejde sammen på filmen, som de gjorde med de to roste ’The Hurt Locker’ (2008) og ’Zero Dark Thirty’ (2012).

Bigelow har dog trukket sig fra projektet, hvor J.C. Chandor har overtaget instruktørstolen i stedet. J.C. Chandor slog igennem med den roste finanskrisefilm ‘Margin Call’ med Kevin Spacey, som han i 2014 fulgte op med gangsterdramaet ’A Most Violent Year’, som havde Oscar Isaac og Jessica Chastain i hovedrollerne.

Tidligere har både Tom Hanks, Will Smith og Johnny Depp været på tale til ’Triple Frontier’. Men selvom intet er fastlagt endnu, tyder alt lige nu på, at Channing Tatum og Tom Hardy får de to hovedroller i action-adventure-thrilleren.

Vi ved ikke meget om handlingen, men ’Triple Frontier’ udspiller sig på grænsen mellem Paraguay, Argentina og Brasilien. Titlen er opkaldt efter det område, hvor Iguazu- og Parana-floderne mødes. Et område, som er hærget af organiseret kriminalitet.

Channing Tatum kan snart ses i Matthew Vaughns ’Kingsman: The Golden Circle’, mens Tom Hardy kan ses i sin egen FX serie ’Taboo’, som kommer på HBO Nordic i morgen, 7. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af