Lucasfilm forsikrer: Carrie Fisher genopstår ikke i ’Star Wars: Episode IX’

Lucasfilm forsikrer: Carrie Fisher genopstår ikke i ’Star Wars: Episode IX’

Efter Carrie Fisher gik bort i december, har der floreret rygter om en digital genoplivning af hendes karakter Princess Leia i ’Star Wars: Episode IX’. Rygterne kommer både fra fans og pressen, og efter Luke Skywalker himself, Mark Hamill, nævnte dem over for Chris Hardwick i podcasten Nerdist, tog de endnu mere til.

Den aktuelle ’Rogue One’ tilbagebragte Peter Cushings karakter Moff Tarkin gennem cgi og genskabte tilmed en ung Princess Leia med motion capture og effekter. Det er baggrunden for spekulationen om Carrie Fischers fremtidige medvirken, men nu slår Lucasfilm, der ellers er kendt for ikke at kommentere på sladder, dem hårdt til jorden.

»Normalt svarer vi ikke på fans’ eller pressens spekulationer, men der er et rygte, der cirkulerer, som vi gerne vil reagere på. Vi vil gerne forsikre vores fans om, at Lucasfilm ikke har nogle planer om digitalt at genskabe Carrie Fishers karakter som Princess eller General Leia Organa«, skriver selskabet og fortsætter:

»Carrie Fisher var, er og vil altid være en del af Lucasfilm-familien. Hun var vores prinsesse, vores general og vigtigst af alt vore ven. Vi er stadig såret over tabet af hende. Vi hylder hendes minde og legende som Princess Leia og vil altid stræbe efter at ære alt, hvad hun gav til Star Wars«.

Carrie Fisher nåede akkurat at færdiggøre sine optagelser til ’Star Wars: Episode VIII’ (premiere 14. december i år) inden hendes død, men efter sigende skulle hun have haft en stor rolle i den næste film med premiere i 2019.

Lucasfilm har endnu ikke udtalt sig om, hvordan de vil omskrive filmen uden Princess Leia.

Læs også: ‘Star Wars’-skuespillere og branchekolleger reagerer på Carrie Fishers død

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af