‘Spotlight’-instruktørs mystiske Netflix-dramaserie ‘Døde piger lyver ikke’ får sin første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tom McCarthy overraskede alt og alle, da han efter at have instrueret Adam Sandler-makværket ‘The Cobbler’ fulgte op med Oscarvinderen ‘Spotlight’, der vandt Oscar for bedste film.

Nu er han tilbage med Netflix-dramaserien ‘Døde piger lyver ikke’, som McCarthy skal instruere og producere – og den første trailer er landet.

Serien, der har originaltitlen ’13 Reasons Why’, er baseret på Jay Ashers ungdomsbestseller af samme navn. Den følger teenageren Clay Jensen (Dylan Minnette fra ‘Prisoners’), der finder en mystisk kasse på sit dørtrin, som indeholder et kassettebånd.

Båndet viser sig at være optaget af Hannah Baker (debuterende Katherine Langford), en skolekammerat han havde et crush på, og som for nyligt har begået selvmord. På båndet forklarer Hannah, hvorfor hun begik selvmord, og herfra følger vi Clay og Hannahs dagligdag i den tragiske tid før og efter Hannahs død.

‘Døde piger lyver ikke’ ligger umiddelbart langt fra det dialogbårne journalistdrama ‘Spotlight’, men man må gå ud fra, at McCarthy har set noget seriøst potentiale i projektet, siden han bruger det som opfølger til sin Oscarsucces.

Serien blev oprindeligt opkøbt af Netflix med Selena Gomez som hovedrolle og producer, men Gomez lader til at have nøjes med sin producertjans.

‘Døde piger lyver ikke’ får premiere på Netflix 31. marts.

Læs også: Traileren til Netflix-film med Jason Segel og Rooney Mara udvikler sig i en aldeles creepy retning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af