‘Taboo’-bagmand genforener Matthew McConaughey og Anne Hathaway i ‘Serenity’

‘Taboo’-bagmand genforener Matthew McConaughey og Anne Hathaway i ‘Serenity’

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Matthew McConaughey har haft svært ved at bevare det vilde momentum, han fik med ‘True Detective’, ‘Interstellar’ og ‘Dallas Buyers Club’, som indbragte ham en velfortjent Oscar.

McConaugheys tre seneste film, ‘The Sea of Trees’, ‘Free State of Jones’ og ‘Gold’, har alle floppet, men heldet vender forhåbentligt med Nikolaj Arcels kommende ‘The Dark Tower’ og så Steven Knights netop annoncerede ‘Serenity’, hvor han genforenes med ‘Interstellar’-medskuespilleren Anne Hathaway.

Knight er lige nu aktuel med HBO-serien ‘Taboo’, som vi er ganske begejstrede for, og har tidligere skabt det lige så vellykkede gangsterdrama ‘Peaky Blinders’. Ifølge The Playlist bliver ‘Serenity’ skrevet og instrueret af Knight.

‘Serenity’, som på ingen måde relaterer sig til Joss Whedons sci-fi-film af samme navn, følger en fiskerbådskaptajn, der oplever en ny virkelighed, da han strander på en lille caribisk ø. Mere vides endnu ikke, men det tyder stærkt på, at et overnaturligt element spiller ind, og mon ikke McConaughey spiller den strandede kaptajn.

Læs også: Hvordan Matthew McConaughey igen blev en parodi på sig selv, og hvad vi kan lære af det

Læs også: Matthew McConaughey klar på tredje sæson ‘True Detective’: »Jeg ville ikke tøve et sekund«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af