‘The Simpsons’ skriver historie med hiphopafsnit – se teaseren

‘The Simpsons’ skriver historie med hiphopafsnit – se teaseren
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den legendariske animationsserie ‘The Simpsons’ kører på sin 28. sæson, der vender tilbage med afsnit 11 8. januar i USA. Mere end 600 afsnit er det hidtil blevet til, og Matt Groening & co. har da også efterhånden prøvet det meste af.

Dog har alle episoderne én ting til fælles: De er alle omkring en halv time lange. Men også denne præcedens har ‘The Simpsons’ nu tænkt sig at bryde, når det timelange afsnit ‘The Great Phatsby’ løber over skærmen.

Afsnittet tager udgangspunkt i en hiphophistorie tilsyneladende inspireret af den populære serie ‘Empire’. Mr. Burns bliver narret af en mystisk musikmogul og slår pjalterne sammen med Homer, Bart, den fallerede rapper Jazzy James (med stemme af Keegan-Michael Key), der nu sælger high end-lys på gaden, og musikmogulens ekskone Praline (Taraji P. Henson, der spiller musikmogul-ekskone i netop ‘Empire’).

Se Keegan-Michael Key fortælle om sin gæsterolle i videoen ovenfor.

Læs også: De 10 bedste ‘The Simpsons’-afsnit nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af