Årets Oscar-nominerede samlet på ét billede – spot danskerne

Årets Oscar-nominerede samlet på ét billede – spot danskerne

I går blev den traditionsrige frokost afholdt for alle årets Oscar-nominerede på The Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Mere end 150 nominerede var til stede, heriblandt alle skuespillerne på nær Meryl Streep, Michael Shannon og Andrew Garfield.

Også de nominerede danskere var til stede, men man skal kigge godt efter for at spotte dem. Aske Bang, der står bag den kortfilmnominerede ‘Silent Nights’, har erhvervet sig en fin placering ved siden af Michelle Williams og Casey Affleck i venstre side af tredje række fra toppen, mens hans producent Kim Magnusson står lige under ham og Viggo Mortensen lige over.

‘Under sandet’-instruktør Martin Zandvliet står lige til højre for Oscar-statuetten med Pharrell Williams på den anden side.

Oscar-akademiets præsident Cheryl Boone Isaacs bemærkede dog i sin tale også dem, der ikke var til stede, først og fremmest den iranske instruktør Asger Farhadi, der først blev ramt af Donald Trumps indrejseforbud og siden fik en særtilladelse, som han valgte at afslå i solidaritet med sine landsmænd.

»Der er nogle tomme stole i dette rum, hvilket har gjort Oscar-kunstnere til aktivister«, sagde hun.

Billedet kan ses i større opløsning, hvor man også kan zoome ind på det, her.

Læs også: Se alle årets Oscar-nomineringer

Oscar luncheon

Læs også: Sådan rammer Trumps muslim ban Oscar og Hollywood

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af