Folkene bag ‘Serial’ annoncerer ny, saftig podcastsag om mord i en amerikansk lilleputby

Folkene bag ‘Serial’ annoncerer ny, saftig podcastsag om mord i en amerikansk lilleputby
Vært på 'S-Town' Brian Reed. (Foto: Andrea Morales)

Efter ‘Serial’ endte som den største podcastsucces nogensinde, fik Adnan Syeds sag genåbnet og generelt satte true crime på podcast-kortet, ramte de lidt en slingrekurs med sæson 2, der slet ikke nåede samme intensitetsniveau.

Nu har folkene bag serien startet deres eget produktionsselskab ‘Serial Production’ og prøver igen med den »arty« og »novelleagtige« podcast ‘S-Town’, om en lille, landlig by i Alabama fyldt med had og intriger. Den tager ligesom ‘Serial’ sæson 1 udgangspunkt i en borgerhenvendelse.

Beskrivelsen lyder så saftig og blodig som en veltilberedt burger:

»Produktionen af ‘S-Town’ startede, da en mand kontaktede ‘This American Life’ og bittert klagede over sin lille by i Alabama. Han ville have en reporter til at undersøge sønnen fra en velstillet familie, der angiveligt var sluppet afsted med mord. Brian besluttede sig for at undersøge det. Men så endte en anden person død og en helt anden historie begyndte at udfolde sig – omkring en grim fejde, en jagt på en skjult skat og mysterierne i én mands liv.«

Hvis det ikke lyder som en binge-podcast, så ved vi ikke, hvad der gør.

‘S-Town’ udkommer i syv afsnit på én gang på et tidspunkt i marts. Værten er i denne omgang Brian Reed, der er producer på den ligeledes succesfulde podcast ‘This American Life’.

Læs også: True crime-abstinenser? Her er dit næste fix af serier, film og podcasts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af