Lars von Triers ‘The House That Jack Built’ tilføjer to stærke skuespillernavne til rollelisten

Lars von Triers ‘The House That Jack Built’ tilføjer to stærke skuespillernavne til rollelisten

Matt Dillon og Bruno Ganz var de første navne på rollelisten til Lars von Triers kommende seriemorderfilm ‘The House That Jack Built’. Dillon spiller den titulære seriemorder Jack, mens Ganz – især kendt fra ‘Der Untergang’ – meget vel kan tænkes at være efterforskeren, der er på nakken af ham.

Nu har filmen fået tilføjet to yderligere spændende ansigter: Danske Sofie Gråbøl, der næppe behøver yderligere introduktion, samt amerikanske Riley Keough, der med roller i ‘Mad Max: Fury Road’, tv-serien ‘The Girlfriend Experience’ og Andrea Arnolds sublime ‘American Honey’ er et af de mest interessante skuespillernavne i USA lige nu.

De skal spille to af de kvinder, Jack møder under sine bestialske bestræbelser på at perfektionere mordets kunst i Triers film, der lyder som en gyserthriller, men utvivlsomt vil overskride alle genrekonventioner.

Her er den officielle plotbeskrivelse:

»THE HOUSE THAT JACK BUILT følger den højt intelligente Jack over en periode på 12 år og introducerer de mord som er definerende for Jacks udvikling som seriemorder. Vi oplever historien gennem Jack, mens han postulerer, at hvert et mord han begår er et kunstværk i sig selv. Selvom politiet langsomt nærmer sig Jack, løber han større og større risici i jagten på at skabe det ultimative kunstværk«.

Læs også: Lars von Trier sætter stemningen for ‘The House That Jack Built’ med mystisk billede

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af