Mel Gibson højst overraskende i sigte til at instruere ‘Suicide Squad 2’

Mel Gibson højst overraskende i sigte til at instruere ‘Suicide Squad 2’
Foto: Andreas Rentz/Getty Images

For ikke længe siden var Mel Gibson mest kendt for sine berusede og antisemitiske udtalelser, men siden hans comeback med den Oscar-nominerede ‘Hacksaw Ridge’ har han i stedet ytret sin foragt for superhelte-blockbusterne.

»Jeg er ikke interesseret i den slags«, fortalte han Deadline.com tilbage i november og fortsatte i en tirade af svinere mod filmenes overvældende budgetter, hvor særligt den udskældte ‘Batman v Superman’ fik en personlig hilsen som »en omgang lort«.

Derfor er det mildt chokerende, at Warner Bros. overvejer at hyre Mel Gibson som instruktør på ‘Suicide Squad 2’. Det skriver The Hollywood Reporter.

Selskabet har op til flere instruktører i kikkerten til at overtage David Ayers fallerede skurkesamling, da han selv skal instruere en spinoff om Harley Quinn – og nu har Warner Bros. altså stillet skarpt på Gibson. Det er dog tvivlsomt, om Gibson takker ja, mens andre potentielle instruktører som Daniel Espinosa (‘Safe House’), Ruben Fleischer (‘Zombieland’) og Jonathan Levine (’50/50′) måske har mere lyst.

Gibson indrømmede dog i interviewet fra november, at visse superheltefilm såsom ‘Guardians of the Galaxy’ og ‘Iron Man’ var meget sjove, og at de fleste af filmene blot manglede en personlig stemme. Måske Gibsons egen?

Læs mere: Er du klar til at tilgive Mel Gibson?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af