Første klip fra ‘Fargo’ sæson 3 har en afdanket Ewan McGregor i centrum

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forventningerne til tredje ombæring af Noah Hawleys antologiserie ‘Fargo’ har været støt stigende for hver nyhed, der er sluppet ud om den kommende sæson.

Først fik vi at vide, at Ewan McGregor skulle spille ikke bare én, men to (!) hovedroller, som brødrene Emmit og Ray Stussy, og senere hen at skuespillerne Mary Elizabeth Winstead og Scoot McNairy ville gøre ham selskab.

Nu er der så landet et kort, men ikke uinteressant klip fra den nye sæson, hvor vi møder lillebroderen Ray Stussy. Ray er i den officielle synopsis beskrevet som en mand, der peakede i high school og nu lever et uinspirerende liv som sagsbehandler. Han bebrejder sin succesfulde ejendomsmægler af en bror Emmit for sin undergang, og det er en konflikt mellem de to i året 2010, som serien udforsker.

På den lille diner gør den nyligt løsladte Nikki Swango (Mary Elizabeth Winstead) Stussy selskab. De to forlader dog hurtigt stedet, da Edens politichef Gloria (Carrie Coon fra ‘The Leftovers’) træder ind af døren. Hvorfor mon?

Tredje sæson af ‘Fargo’ vender tilbage på FX den 19. april og vil formentlig blive tilgængelig på HBO Nordic ligesom tidligere sæsoner.

Læs mere: Stor ’Fargo 2’-debat: »En fuldstændig outlandish gangster epic«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af