Hudløst ærlig Ben Affleck indrømmer alkoholmisbrug i stærkt Facebook-opslag

Det kræver styrke, at gå i behandling for alkoholmisbrug, men det kræver i særdeleshed styrke at være så åbenmundet omkring det, som Ben Affleck viste sig at være i går.

På Facebook delte han et kort, men særdeles ærligt Facebook-opslag, hvor han dels indrømmer alkoholmisbruget, men også afslører, at han netop har gennemgået en behandling for det. I opslaget lægger han vægt på, at han i høj grad deler det med omverdenen for at starte en vej ud af misbruget, for på den måde at være den bedst mulige far for sine børn.

At bede om hjælp i svære situationer (selvom man er motherfucking Batman) er særligt en stærk lektie, som han giver videre til sine børn – og os allesammen i bund og grund. Samtidig viser det også en styrke fra Afflecks ekskone Jennifer Garner, at hun har været der for ham gennem behandlingen, selvom parret har været separeret siden 2015.

Læs også: Anna Kendrick bejler til en rolle i Ben Afflecks Batman-film: Det ender akavet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af