‘Snowpiercer’-instruktør klar med Netflix-film med Tilda Swinton og Jake Gyllenhaal – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bong Joon-ho er en af de store mestre i moderne film med titler som ‘Memories of Murder’, ‘The Host’, ‘Mother’ og ‘Snowpiercer’ på cv’et.

I sidstnævnte, en hæsblæsende tog-action-scifi-film, havde Tilda Swinton en mindeværdig karikeret rolle, og nu genforenes Swinton og den koreanske instruktør med filmen ‘Okja’, som får premiere på Netflix.

Det er en film, man nok burde se på det store lærred, ikke mindst fordi mesterfotografen Darius Khondji (‘Seven’, ‘Amour’, ‘The Beach’) står bag kameraet. Men den kommer altså på Netflix og er således led i tjenestens massive satsning på ambitiøse og originale film.

‘Okja’ kredser om en ung pige, Mija’, der kæmper mod et magtfuldt multinationalt firma, der vil kidnappe hendes bedste ven – det enorme dyr med navn Okja. Det er en film om forholdet mellem dyr og menneske – og om dyret i os alle.

I den koreanske trailer får vi et glimt af fornævnte Tilda Swinton, men også Jake Gyllenhaal og Lily Collins er på rollelisten. ‘Okja’ får premiere på Netflix den 28. juni.

Læs også: Anmeldelse af ‘Snowpiercer’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af