Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas clasher i ‘Du forsvinder’ – se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvordan ville du reagere, hvis et menneske, du troede, du kendte, pludselig ændrer personlighed?

Det finder Trine Dyrholms Mia ud af, da hendes mand, skolelederen Frederik (Nikolaj Lie Kaas), bliver taget i at have brugt skolens penge på vanvittige indkøb og aktiespil.

Det er kulminationen på en periode, hvor han har opført sig underligt, men Mia tvinges til at stille spørgsmålstegn ved, om det er den hjernesvulst, han får konstateret, der bærer skylden, eller om hans småpsykopatiske handlinger afspejler hans grundlæggende karakter.

‘Du forsvinder’ er en filmatisering af Christian Jungersens ambitiøse bog af samme navn og behandler store spørgsmål om fri vilje, og hvad der egentlig konstituerer et jeg.

Og den bliver ikke mindre interessant af at vide, at det er Peter Schønau Fogs første film siden den fremragende Erling Jepsen-filmatisering ‘Kunsten at græde i kor’ fra 2007.

I sit comeback har han allieret sig med nogle af landets største skuespillere – og også en af Sveriges, nemlig Mikael Nyqvist aka Mikael Blomkvist i ‘Mænd der hader kvinder’.

‘Du forsvinder’ får premiere 20. april.

Læs også: De 10 danske film, vi glæder os mest til i 2017

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af