Aziz Ansari er stadig ‘Master of None’ – se første trailer for sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter et mislykket forhold besluttede den New York-bosatte skuespiller og pastaelsker Dev (Aziz Ansari) at tage et sabbatår i Italien og genopfinde sig selv. Her forlod vi ham i sidste afsnit af ‘Master of None’s første sæson, og nu efter halvandet års ventetid er sæson 2 endelig inden for rækkevidde.

Første trailer er en romantiserende, taleløs sag, som særligt følger Devs italienske udskejelser – både med hensyn til kvinder og madoplevelser. Men den unge skuespiller vender også tilbage til New York, hvor han endnu en gang må håndtere sine forældre (der bliver spillet af Ansaris egne), karrieren og forsøge at knække koden til datinglivet og kærligheden.

Tilbage i 2015 gav vi serien 5 stjerner og roste den for dens fokus på diversitetsproblematikken og de mange stereotypiske portrætter i film og tv-serier. Forhåbentlig holder Aziz’ skarpe blik og anden sæson det høje niveau.

‘Master of None’ får premiere på Netflix den 12. maj.

Læs mere: Se Aziz Ansaris skøre musikvideo til Kanyes ‘Famous’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af