»I will always love yoooou« Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson tager pis på ‘Bodyguard’-magien i actionfyldt trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fra Charlie Chaplins Vagabond og ’The Kid’, til Chris Tucker og Jackie Chan – igennem filmhistorien har buddy-komediegenren charmet publikum med mismatchede makkerpar i alle afskygninger. Og nu står en ny duo klar til at mundhugge sig vej til vor hjerter.

»This guy has single-handedly ruined the word ’motherfucker’!« meta-bitcher Ryan Reynolds hårdt prøvede bodyguard således i ’The Hitman’s Bodyguard’, hvori Reynolds får til opgave at beskytte en temperamentsfuld lejemorder – Samuel L. Jackson – som skal vidne for Den Internationale Domstol.

Til tonerne af Whitney Houstons ’I will always love you’ spoofer traileren 1990’er-klassikeren ’Bodyguard’, alt imens Reynolds og Jackson skændes igennem biljagter og eksplosioner i Amsterdam og Londons pittoreske gader. ’The Hitman’s Bodyguard’ har endog markedsført sig med dette ømme mockup af den oprindelige ’Bodyguard’-plakat:

hitman

Filmen instrueres af Patrick Hughes (’Expendables 3’) og har desuden Salma Hayek, Gary Oldman og Elodie Yung på rollelisten.

‘The Hitman’s Bodyguard’ får dansk premiere den 31. august.

Læs også: Geniale parodier i ‘SNL’-quiz: Se Jimmy Fallon og Harry Styles skeje ud som John Travolta og Mick Jagger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af