‘La La Land’-instruktør Damien Chazelle går til serieformatet

‘La La Land’-instruktør Damien Chazelle går til serieformatet

Det er ikke længere et tegn på en udbrændt karriere, når anerkendte instruktører skifter til serieformatet. Flere og flere hopper med på bølgen, også selvom man lige har lavet en af sidste års allermest omtalte og roste film.

‘La La Land’-instruktør Damien Chazelle er nemlig den seneste i rækken af nyslåede tv-folk, og ikke overraskende er musikken igen et bærende tema, som det har været for alle hans hidtil tre film. The Eddy’ skal foregå på en club i Paris med fokus på ejeren og husbandet, og det er endnu uvist, om Chazelle skal instruere hele eller bare dele af serien.

Der er endnu meget få detaljer om projektet, men forfatteren til serien bliver Jack Throne, der er kendt for dramaet ‘National Treasure’, og som også har musical-erfaring med teaterstykket ‘Junkyard’. ‘The Eddy’ har endnu ikke fundet en kanal, da HBO tidligere takkede nej. Men måske de ombestemmer sig, når den unge Oscar-vinder er med på banen?

Chazells førstkommende projekt er dog temmelig musikløst, astronautfilmen ‘First Man’ med Ryan Gosling’.

Læs også: Manden bag ‘La La Land’ er klar med to film i 2018 – Ryan Gosling er om bord

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af