DR baserer dramaserie på Jakob Ejerbos ‘Liberty’ – se hvem der skal spille hovedrollerne her

DR baserer dramaserie på Jakob Ejerbos ‘Liberty’ – se hvem der skal spille hovedrollerne her
Carsten Bjørnlund i 'Arvingerne'. (Foto: Foto: Martin Lehmann / DR)

Til næste år kan vi se frem til DR’s nye store søndagsdrama i form af seriefortællingen af Jakob Ejersbos roman ‘Liberty’, fra forfatterens bedstsælgende Afrika-triologi.

DR har netop offentliggjort ‘Liberty’s cast, der er fyldt med både danske, finske, svenske, kenyanske og sydafrikanske skuespillere. Hovedrollerne vil blive spillet af DR-veteranen Sofie Gråbøl som Kirsten Knudsen, ‘Arvingerne’s Carsten Bjørnlund som Niels Knudsen, Anton Hjejle som Christian, Charlie Karumi som Marcus, Magnus Krepper som Jonas Larsson, og Connie Nielsen som Katrina Larsson.

I dag bliver de første scener indspillet på dansk grund, hvorefter holdet senere vil rykke produktionen til Sydafrika. Svenske Mikael Marcimain er konceptuerende instruktør, mens Asger Leth er seriens hovedforfatter og hans søster Karoline Leth fra DR producerer.

»Jakob Ejersbos roman er et hovedværk i moderne dansk litteratur, og det er en gave og en udfordring at lave ’Liberty’ til tv-drama. Vores hovedforfatter Asger Leths greb på romanen er originalt og en udvidelse af fortællingen. Det er en relevant historie om at rejse ud og møde sig selv og sine muligheder og begrænsninger,« siger DRs dramachef, Piv Bernth.

‘Liberty’ vil blive sendt på DR i 2018. Inden da blænder DR op for dramaserien ‘Herrens veje’, der får premiere nu til efteråret med Lars Mikkelsen i hovedrollen.

Læs også: ’Arvingerne’ – hele sæson 3: »Jeg holder meget af Emil, Gro, Signe og Frederik – på trods«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af