Fanfavorit forlader ‘Silicon Valley’, men serien får en femte sæson

Fanfavorit forlader ‘Silicon Valley’, men serien får en femte sæson

Kun få timer efter at HBO bekræftede en femte sæson af tech-komedieserien ‘Silicon Valley’, var der skår at finde i glæden: T.J. Miller aka Erlich Bachmann kommer ikke til at være en del af Pied Piper-nørderne i fremtiden.

»’Silicon Valley’s producere og T.J. Miller er begge blevet enige om, at T.J. ikke vender tilbage til sæson 5«, siger HBO en i udtalelse. »I Erlich Bachman har T.J. bragt en uforglemmelig karakter til live, og mens hans tilstedeværelse i serien vil blive savnet, værdsætter vi hans bidrag og ser frem til fremtidige samarbejder«.

Gennem de fire sæsoner har Millers Erlich Bachmann været en scenestjæler som den ubehøvlede og indbildske leder af sin nørdede lejere. Undervejs har hans popularitet været støt stigende, og det er efterhånden blevet til roller i blockbusterne ‘Deadpool’ og ‘Office Christmas Party’.

Snart er han aktuel i ‘The Emoji Movie’, og der er booket jobs til de næste par år. Roller i Steven Spielbergs ‘Ready Player One’, ”How to Train Your Dragon 3′, western-filmen ‘Walden’ og actionthrilleren ‘Underwater’ er bare et udpluk, og det er nok denne hektiske arbejdskalender, der har fået komikeren til at søge andre og mere profitable græsgange end en birolle i ‘Silicon Valley’.

Det bliver svært at undgå T.J. Miller og hans komiske talent de næste mange år, men det bliver ikke længere i den rolle, der bragte ham gennembruddet. ‘Silicon Valley’s fjerde sæson er i fuld gang med nye afsnit hver mandag på HBO Nordic.

Læs mere: T.J. Miller agerer fransk klovn for ‘Emoji Movie’ i det mest anti-Cannes-promostunt nogensinde

Læs mere: ‘Silicon Valley sæson 4: Pied Piper-nørderne er tilbage i topform

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af