Jamie Foxx om Tarantino på ‘Django Unchained’: »Han var en tyran«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man hører ofte historier om instruktører, der er så perfektionistiske, at de er næsten uudholdelige at arbejde sammen med (*host* David Fincher *host*).

Men besættelsen af kontrol kan også være en god ting, og når Jamie Foxx i et nyt interview i Howard Sterns radioshow kalder Quentin Tarantino for »en tyran«, mener han det åbenbart i ordets bedste forstand.

Foxx fik en af sine bedste roller som titelfiguren i Tarantinos revisionistiske slavewestern ‘Django Unchained’. Men han nailede ikke ligefrem rollen fra første sekund, fortæller han.

Efter de første prøver hev instruktøren skuespilleren til side og sagde:

»Hvad fuck var det? Jeg vidste, at jeg ville få det problem. Alt det lort… Du skal spille en fucking slave! Han er slave. Han er ikke cool. Han er en fucking slave. Han kan ikke læse. Du kommer ind med din fucking Louis [Vuitton]-taske og din Range Rover. Han er ikke Jim Brown. Han er en fucking slave. Og så bliver han helten. Drop det lort«.

Jamie Foxx fortæller historien med en ikke ueffen Tarantino-imitation. Og han slår fast, at han til enhver tid ville arbejde med Tarantino igen.

Læs også: Interview med Quentin Tarantino – provoen er blevet voksen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af