Jude Law ser frem til at udforske den unge Dumbeldore – også hans seksualitet

Jude Law ser frem til at udforske den unge Dumbeldore – også hans seksualitet

I starten af april blev det offentliggjort, at Jude Law skal spille den unge udgave af den højtelskede troldmand Dumbledore i opfølgeren til ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’, der er sat til at ramme biograferne i 2018.

Law skal spille en af de mest ikoniske ‘Harry Potter’-figurer i hans unge udforskende år, og der har allerede været snakket en del om, hvorvidt vi kommer til at se en homo- eller biseksuel Albus.

J. K. Rowling, der selv er med inde over spinoff-filmserien, har før udtalt, at hun altid har følt, at Dumbledore var homoseksuel. Om hans seksuelle orientering bliver en del af rollen, ved Law dog ikke selv endnu.

»Jeg ved det ikke, jeg har også læst det. For det første skal man forstå, at jeg ikke har læst noget manuskript endnu«, fortæller han til The Wrap. »Men det er endnu et lag, der skaber den fantastiske troldmand, som vi har lært at kende og elsker«, siger han.

Det er første gang, Law udtaler sig om muligheden for et mere mangfoldig karaktergalleri, end vi har været vant til i ‘Harry Potter’-filmene, men næppe den sidste.

Det skal blive spændende at se, om ‘Fantastic Beasts’ tør gå længere end Disney-filmen ‘Skønheden og udyret’, hvor der for første gang var et direkte hint til en homoseksuel karakter, om end denne karakter var en bifigur, og antydningen var meget kortvarig.

Læs også: ’The Young Pope’: Jude Law er glimrende som ung pave i Sorrentinos auteur-serie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af