Kontroversernes mester Oliver Stone interviewer Putin i ny dokumentarserie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nok har filminstruktør Oliver Stone ramt de 70, men den kontroversielle billedmager har ingen planer om at sænke tempoet af den grund.

I 2012 præsenterede han en 12 afsnit lang granskning af ‘The Untold History of the United States’, i 2014 en dokumentar dedikeret til vennen og Venezuelas leder Hugo Chávez og sidste år blev paranoiaen for privatlivets fred vækket i biografifilmen om ‘Snowden’.

Stones har på det seneste arbejdet på en dokumentarserie om Ruslands præsident Vladimir Putin, der efter beskyldninger om indblanding i det amerikanske valg og opbakning til Assads Syrien-regime er mere i vælten end måske nogensinde før. Over de seneste to år har Stone interviewet Putin fire gange, og det er blevet til en fire afsnit lang affære med titlen ‘The Putin Interviews’, der får premiere 12. juni på Showtime.

Ifølge Stone skal serien »forhindre fortsat misforståelse og en farlig situation – på springbrættet til krig. Det er ikke så meget en dokumentar som en Q&A-session«.

Stone har tidligere forsvaret Putin i medierne og producerede sidste år filmen ‘Ukraine on Fire’, der blev anklaget for at fremstille et pro-russisk syn på krisen. Så det kommer nok ikke til at gå stille for sig i mediedækningen, når Stone sætter sig for at tale med Putin.

‘The Putin Interviews’ er endnu ikke tilknyttet en dansk streamingtjeneste.

Læs også: Interview med Oliver Stone – «jeg ser løgne, løgne, intet andet end løgne«

Læs mere: Holder Oliver Stones klassikere endnu? Vi har genbesøgt tre af dem

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af