Mads Mikkelsen i Cannes om sin kommende film: »Det hårdeste i mit liv«

Mads Mikkelsen i Cannes om sin kommende film: »Det hårdeste i mit liv«

Selvom han både har spillet en taber-pusher, der får bank med et baseball-bat i ’Pusher’ og været med til at smadre Dødsstjernen i ’Rogue One: A Star Wars Story’, har Mads Mikkelsen åbenbart ikke prøvet noget, der var så hårdt som optagelserne til sin kommende film ’Artic’.

»Jeg elskede udfordringen, men der var helt sikker tidspunkter, hvor jeg ønskede, at jeg var 22 år igen«, fortæller Mads Mikkelsen i et videointerview med deadline.com under den igangværende filmfestival i Cannes.

I ’Artic’ spiller han en mand, der er den eneste overlevende efter et flystyrt og må vente længe på, at hjælpen når frem. Han må beslutte, om han skal blive i sin trygge lejr eller begive sig ud på en rejse for at blive reddet. Hele filmen blev optaget på Island.

»Det var brutalt. Det er det hårdeste, jeg nogensinde har gjort i mit liv, fysisk og mentalt. Manuskriptet var meget intenst, så der var ingen nemme dage«, siger han.

’Arctic’ er skrevet og instrueret af debutanten Joe Penna. Filmens premieredato er endnu ukendt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af