Mikkel Boe Følsgaard skal spille Hamlet overfor Ian McKellen i international storfilm

Mikkel Boe Følsgaard skal spille Hamlet overfor Ian McKellen i international storfilm
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Cannes-filmfestivalen er allerede godt i gang, og dugfriske filmnyheder tikker ind fra den franske riviera.

Dagens med danske øjne største må siges at være annonceringen af Mikkel Boe Følsgaard som Hamlet i engelske Ken McMullens filmatisering af Shakespeare-klassikeren om den danske prins på Kronborg.

Følsgaard, som i næste måned er biografaktuel herhjemme i boksedramaet ’Den bedste mand’, skal spille overfor prominente internationale navne som Ian McKellen, Gabriel Byrne og landskvinden Connie Nielsen (mon ikke hun skal spille Hamlets mor?), mens den danske upcoming skuespillerinde Maria Boda har landet rollen som Hamlets udkårne, Ofelia.

Det er det danske salgsselskab TrustNordisk der har præsenteret projektet, og optagelserne til ’Hamlet Revenant’ starter til oktober. Filmen bliver arbejdsomme Følsgaards første store internationale rolle, og skuespilleren synes således klar til at gå kolleger som Mads Mikkelsen og Sidste Babett Knudsen i bedene.

Læs også: De 10 film, vi glæder os mest til på Cannes-filmfestivalen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af