‘Silicon Valley’-stjernes film fornyer romcom-genren – se første trailer til den roste ‘The Big Sick’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Engang for længe siden mødte ‘Silicon Valley’-skuespilleren Kumail Nanjiani sin fremtidige kone Emily V. Gordon og blev forelsket. Han slog dog op med hende igen, fordi hans pakistanske forældre forventede, at han ville træde ind i et arrangeret ægteskab. Men kort efter endte Emily i et kunstigt koma – og Kumail nægtede at slippe hende igen.

Nogle gange overgår virkeligheden fiktionen – og skaber oplagt filmmateriale. Det har Nanjiani og Gordon udnyttet, og det er blevet til en af de mest vellykkede romcoms i 10’erne. Vi storroste ‘The Big Sick’ ved premieren på Sundance og kan glæde os over, at den får dansk premiere 9. september.

Produceret af Judd Apatow, instrueret af Michael Showalter, med Kumail Nanjiani og Zoe Kazan i hovedrollerne flankeret af Ray Romano og Holly Hunter har filmen et solidt udgangspunkt.

Læs også: Sjældent har så mange formidable serier fået premiere samtidig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af