Traileren til horrorfilmen ‘It Comes at Night’ lander med dugfrisk storbuzz i bagagen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2017 ser ud til at blive et godt horror-år med ‘Get Out’, ‘The Void’ og ‘Hounds of Love’ som nogle af frontløberne. Men ‘It Comes at Night’ kan meget vel tænkes at blive højdepunktet.

Instruktør Trey Edward Shults debuterede med ‘Krisha’, som vi havde på vores top 10 over sidste års bedste film, og som havde klare horrorelementer i sin historie om en eksalkoholiker, der skal forsøge at forsone sig med familien til Thanksgiving.

Men nu går han et markant skridt videre op ad gyserstigen. ‘It Comes at Night’ udspiller sig i en postapokalyptisk mareridtsverden. Paul, (Joel Edgerton), hans kone Sarah (Carmen Ejogo) og deres søn Travis har isoleret sig i skoven, efter verden er ramt af noget, der ligner en epidemi.

Da parret Will (Christopher Abbott fra ‘Girls’ og ‘James White’) og Kim (stortalentet Riley Keough fra ‘American Honey’) anmoder om asyl i deres hus, begynder mistroen og angsten for, hvad der er udenfor, at sprede sig.

Filmen havde en hemmelig premiere på weekendens Overlook Film Festival i Oregon, og de første rapporter er umanerligt positive. Der er al mulig grund til at tro, at vi har noget stort i vente.

‘It Comes At Night’ får dansk premiere 15. juni

Læs også: Hollywoods redning kommer fra en helt uventet kant

Læs også: Horrorhittet ‘Hounds of Love’ har fået ny frygtindgydende trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af