Danske Tobias Lindholm laver film om en af USA’s største krigskorrespondenter

Efter den Oscar-nominerede ‘Krigen’ er danske Tobias Lindholm blevet et eftertragtet navn i USA. Hans kommende, første engelsksprogede film, thrilleren ‘The Good Nurse’, er baseret på den virkelige historie om seriemorderen og sygeplejersken Charlie Cullen.

Og samtidig arbejder han nu på en film om af USA’s største krigskorrespondenter, Marie Colvin, skriver Deadline.com. Marie Colvin dækkede nogle af verdens farligste krigszoner som Tjetjenien, Kosovo, Sierra Leone, Zimbabwe og Sri Lanka, hvor hun i 2001 mistede sit venstre øje. Hun blev kendt for sin skarpe journalistik og sorte klap for øjet, og da hun døde i et angreb i Syrien i 2012, blev hun hyldet som en helt.

Lindholm er ikke den eneste, der er blevet interesseret i hendes historie. Matthew Heineman (‘Cartel Land’, ‘City of Ghosts’) er også i gang med en film om Colvin, endda med Rosamund Pike i hovedrollen.

Men modsat Heineman har Lindholm journalistens familie i ryggen til projektet, der produceres af John Smithson (‘127 Hours’), som har researchet på filmen i fire år.

 

Læs også: Interview med Tobias Lindholm – »Der er ikke så meget plads til mig i ‘Apocalypse Now’«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af