Dark Universe vil give Marvel og DC kamp til stregen – Tom Cruise er kun begyndelsen

Dark Universe vil give Marvel og DC kamp til stregen – Tom Cruise er kun begyndelsen

I morgen får Universals ‘The Mummy’ premiere i de danske biografer, og dermed sparker filmselskabet sin Dark Universe-franchise i gang. Filmserien bliver en hyldest til og genoplivning af selskabets ikoniske horrorfilm fra 30’erne og 40’erne med film som ‘Frankenstein’, ‘Dracula’, ‘The Invisible Man’ og altså ‘The Mummy’.

Instruktør Alex Kurtzman har landet en verdensstjerne af en særlig kaliber til ‘The Mummy’ i form af Tom Cruise, og instruktøren har høje forventninger om at kunne hive andre prominente stjerner ind til de kommende film.

»Jeg vil gerne have Michael Fassbender med, jeg vil gerne havde Jennifer Lawrence, jeg ville gerne se Charlize Theron i det, Angelina Jolie…« siger han til Fandom.

Eftersom Russell Crowe er om bord på ‘Dr. Jekyll’, Javier Bardem på ‘Frankenstein’ og Johnny Depp på ‘The Invisible Man’, er det måske ikke helt utænkeligt. Der er mange roller der skal udfyldes i de kommende film, som Kurtzman kan bekræfte indtil videre er ‘Dracula’, ‘Frankenstein’, ‘Bride of Frankenstein’, ‘The Invisible Man’, ‘Creature from the Black Lagoon’, ‘Phantom of the Opera’ og ‘Hunchback of Notre Dame’.

Men hvorvidt så store stjerner vil tiltrækkes af monsterfilmene, står og falder højst sandsynligt med ‘The Mummy’s succes. Vi anmelder filmen til premieren i morgen.

Læs mere: Tom Cruise vækker onde kræfter til live i ny trailer til ‘The Mummy’-reboot

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af