Den storhypede thriller ‘It Comes at Night’ får en ny paranoiabelagt trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Buzzen er intens omkring ‘It Comes at Night’. Dels fordi det er stortalentet Trey Edward Schults’ opfølger til den fremragende ‘Krisha’. Dels fordi det hotteste distributionsfirma i USA lige nu, A24, har stået bag en uhyggeligt pirrende lancering. Og dels fordi de første anmeldervurderinger har rost den skamløst.

‘It Comes at Night’ handler om en mand (Joel Edgerton) og hans familie, der bor i skoven isoleret fra en ukendt fare, som truer verden. Deres nye, tillukkede verdensorden destabiliseres, da en desperat ung familie banker på deres dør.

På rollelisten ses ud over Edgerton stortalentet Riley Keough (‘The Girlfriend Experience’, ‘American Honey’) og Christoffer Abbott, der i den grad brød ud af sin ‘Girls’-rolle med hovedrollen i indiefilmen ‘James White’.

Den nye trailer til ‘It Comes at Night’ varsler thrillerspænding med klare horrorundertoner. Filmens danske premiere er lige om hjørnet – 15. juni.

Læs også: De bedste film i 2016 – top 10-1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af