Én af Sofia Coppolas favoritfilm fra dette årtusind: ‘Daddy’s Home’!

Én af Sofia Coppolas favoritfilm fra dette årtusind: ‘Daddy’s Home’!
Sofia Coppola med Elle Fanning, Nicole Kidman og Kirsten Dunst ved verdenspremieren på 'The Beguiled' i Cannes. (Foto: Chris Jackson/Getty Images)

Tidligere i år spurgte vi over 100 danske branchefolk om, hvilke film der var deres favoritter fra indeværende årtusinde. Det resulterede i lange lister med danske såvel som internationale film, men også et par overraskelser, som at den Oscar-nominerede instruktør Aske Bang havde ’Love Actually’ som nummer ét. 

Nu har The New York Times lavet en lignende liste, både med deres egne kritikeres valg, men også med input fra en række store instruktører. Og også her er der særligt én opsigtsvækkende overraskelse. ‘Lost in Translation’-instruktør Sofia Coppola har nemlig blandt andet valgt den ellers entydigt udskældte komedie ‘Daddy’s Home’ med Will Ferrell og Mark Wahlberg.

Vores egen anmelder uddelte én enkel stjerne til filmen og skrev at, »’Daddy’s Home’ er hverken sjov eller bare sløvt underholdende, men ligner et kasseret fejlskud fra gulvet i klipperummet«.

Men for Coppola, der for nylig vandt instruktørprisen på Cannes-festivalen for sin nye film, ‘The Beguiled’, er der noget større på spil end kunst, da hendes forklaring lyder: »Det er den eneste film, som mine børn og jeg nyder lige meget at se sammen«.

 Læs alt om Soundvenues Årtusindets Film HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af