Første fulde trailer til den danskdominerede ‘The Mist’ slår frygten foruroligende an

Stephen Kings horrorroman ‘The Mist’ blev i 2007 filmatiseret af Frank Darabont. Nu er historien imidlertid omdannet til det lange serieformat, hvor vi følger forskellige grupper af mennesker, der rammes, da den tætte tåge omslynger byerne med uhyggelige konsekvenser til følge. For at overleve må menneskene stå sammen – og forsøge ikke at slå hinanden ihjel.

‘The Mist’ har givet hele to danskere et Hollywood-break. Manuskriptforfatteren Christian Torpe (‘Stille Hjerte’, ‘Lærkevej’, ‘Rita’) er showrunner som den blot anden dansker på en amerikansk serie (den første var Ole Christian Madsen på ‘Banshee’).

Og Danica Curcic får sin første internationale rolle efter en lang række roste roller i danske og skandinaviske film og serier, fra ‘Stille Hjerte’ til ‘Fasandræberne’, ‘Nobel’ og ‘Fuglene over sundet’. Hun skal spille over for blandt andre Morgan Spector (‘Split’) Alyssa Sutherland (‘Vikings’), Dan Butler (Ondskabens øjne’), Isiah Whitlock Jr. (‘Veep) og Frances Conroy (‘Six Feet Under’, ‘American Horror Story’). 

Til EW har Torpe udtalt: »Vi vil ikke være en monsterserie, vi vil være en serie om frygt, og hvordan mennesker reagerer, når de er bange. For at gøre det må vi selvfølgelig skræmme karaktererne en smule«.

‘The Mist’ får premiere på Netflix senere på året.

Læs også: Stort interview med Danica Curcic – »hallo, jeg sidder lige her, det er pænt mærkeligt, du taler om mig i tredjeperson«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af