‘Glow’-aktuelle Alison Bries ‘Entourage’-audition var stærkt sexistisk

‘Glow’-aktuelle Alison Bries ‘Entourage’-audition var stærkt sexistisk
Alison Brie i den kommende serie 'Glow'

Aldrig har der været så meeget fokus på sexisme, sexchikane og ulighed mod kvinder i Hollywood. Blandt andet har Jessica Chastain reageret mod ulige løn, Brie Larson nægtede at klappe, da hun skulle overrække sexchikane-anklagede Casey Affleck hans Oscar-pris, og der er forøget fokus på bodyshaming af kvindekroppen.

Og under den netop afsluttede ATX Television Festival har Alison Brie, der er aktuel i den kommende Netflix-serie ‘Glow’, nu også berettet om en ubehagelig oplevelse med sexisme i Hollywood. Nærmere bestemt i forbindelse med en audition på HBO’s populære drengerøvsserie ‘Entourage’:

»Det har ikke ændret sig særlig meget. Processen med auditions har ikke ændret sig synderligt«, sagde hun. »Tidligt i min karriere skulle jeg til audition på tre sætninger til en episode af ‘Entoruage’, som jeg skulle levere i en bikini! Eller shorts, og det var de mindste shorts. Og så var de sådan: ‘Okay, kan du tage din top af nu?’«.

Alison Brie er også kendt fra ‘Mad Men’, ‘Community’ og ‘BoJack Horseman’. ‘Glow’ har premiere den 23. juni, og seriens casting-chef Jen Euston skriver på sin Twitter:

I en tidligere version af artiklen fremgik det, at det var Brie Larson, der havde fortalt om en uheldig ‘Entourage’-audition. Det var en beklagelig fejl.

Læs også: Efter sexistisk tilråb: Amy Schumer destruerer tilskuer i Stockholm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af