Ben Affleck og Matt Damon på vej med ny dramaserie

Ben Affleck og Matt Damon på vej med ny dramaserie

Showtime har bestilt en pilotepisode af dramaserien ’City on a Hill’, produceret af den uadskillelige duo Ben Affleck og Matt Damon.

Serien er en fiktiv beretning om det såkaldte ’Boston Miracle’, hvor politikere, ordensmagt, advokater med flere arbejdede sammen for at nedbringe vold og racisme i byens turbulente midt-90’ere. ’City on a Hill’ zoomer ind på en afroamerikansk D.A., der slår pjalterne sammen med en korrupt FBI-veteran i kampen mod en gruppe af biltyve.

I første omgang har Showtime givet grønt lys til pilotafsnittet, instrueret af Gavin O’Connor, inden kabelstationen skal vurdere, om serien skal udvides til en hel sæson. O’Connor instruerede senest ’The Accountant’ med netop Ben Affleck i hovedrollen og stod også bag den kraftfulde MMA-film ‘Warrior’.

Med på producerholdet er også James Mangold (’Logan’, ’Walk the Line’) og Jennifer Todd (produceren bag ’Memento’) foruden Affleck, Damon og O’Connor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af