‘Narcos’ sæson tre – premieredato og trailer netop ude

Spoilers for ‘Narcos’ sæson et og to forude. 

Narko-thrillerserien ‘Narcos’ vender blodigt tilbage når hele tredje sæson frigives på Netflix den 1. september. Det har streamingtjenesten netop offentliggjort i dag sammen med sæsonens første teaser-trailer, som du kan se ovenfor.

Første sæson af Netflix’ spansktalende satsning satte fokus på den berygtede Pablo Escobars (Wagner Moura) storhedstid i 70’erne og 80’erne, mens en nærmest forsvarsløs politienhed (heriblandt Boyd Holbrook og Pedro Pascal) prøvede at få kål på ham.

Seriens anden sæson kulminerede dog med Escobars død i 1993, da en kugle mod øret under et skudopgør blev fatal.

Men for serieskaberne har ‘Narcos’ altid handlet mere om krigen end kongen, og lederens fald bliver langt fra gruppens undergang i den colombianske narkohandel. Det giver mulighed for en ny amoralsk og pengegrisk stormand, som vi ser det i traileren, og noget tyder på, at det kan blive Cali Cartel, der kommer til at sidde på magten i den kommende tid.

Læs også:Narcos’-hovedrolle: »Krigen mod narko er et stort flop«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af