Nikolaj Arcel skal instruere Robert F. Kennedy-film med Matt Damon

Nikolaj Arcel skal instruere Robert F. Kennedy-film med Matt Damon
Nikolaj Arcel. (Foto: Paul A. Hebert/Getty Images)

Tilbage i 2015 skrev vi, at den danske instruktør Nikolaj Arcel var blevet hvervet af Matt Damon til at skrive manuskript til en film om Robert F. Kennedy.

Nu har Arcel selv bekræftet til Filmmagasinet Ekko, at han ligeledes skal instruere filmen, der produceres af Ben Affleck og Matt Damons produktionsselskab Pearl Film, og har Damon i titelrollen som Kennedy-lillebroderen, der blev skudt bare fire år efter attentatet på JFK.

»Ben Affleck er en virkelig dygtig instruktør og Matt Damon en virkelig dygtig skuespiller og forfatter. De har hyret mig på baggrund af det, de allerede ved, jeg kan … Filmen foregår meget i Washington, og der er masser af politisk dirty spil. Men der er også det personlige med en lillebror, der skal træde ud af storebrors skygge,« fortæller Arcel til Filmmagasinet Ekko.

Siden Oscar-nomineringen for ’En Kongelig Affære’ i 2013 har der været rift om Arcel i Hollywood, og den 17. august barsler instruktøren med sin første amerikanske storfilm, ’The Dark Tower’, baseret på Stephen Kings bedstsælgende romanserie af samme navn.

Arcels Kennedy-film starter optagelser i 2018 – 40-året for RFK’s død.

Læs også: Se traileren til ‘The Dark Tower’ med Idris Elba og Matthew McConaughey

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af