Første trailer for ‘Better Things’ sæson 2 byder på mere alternativ børneopdragelse

Med Louis C.K.’s solide fingeraftryk i manuskriptet kom Pamela Adlons semi-autobiografiske komedieserie ‘Better Things’ rigtig godt fra start – serien har tilmed i sidste måned scoret en Emmy-nominering i kategorien bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie.

Nu er første trailer for den kommende sæson 2 landet med løfter om, at den tilbagelænede slackerstemning atter præger skildringen af den enlige skuespiller-mor Sam. Traileren byder på et gensyn med døtrene Max, Frankie og Duke (ja, de er altså piger), der på hver deres måde udfordrer den evigt ophængte Sam – og opfatter trusler om at blive sat på gaden som en særdeles tillokkende mulighed.

‘Better Things’ sæson 2 får amerikansk premiere den 14. september, og mon ikke vi får adgang til de nye episoder på HBO Nordic snart efter.

Læs også: Hvor er de ældre kvindelige antihelte i serieland? De henter børn og ligger i skilsmisse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af