Teaseren til næste afsnit ‘Game of Thrones’ lover død, død og død

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dødsraten var forbavsende lille i gårsdagens afsnit ’Eastwatch’. Et par Tarly’er og to prøvekaniner for Gendrys warhammer var det hele. Det kommende afsnit er det næstesidste i sæsonen, og det plejer at betyde, at ofrene bliver større.

Teaseren til det kommende afsnit er bygget op om den brogede mandeslæng af Jon Snow, Tormund, The Hound, The Brotherhood og tilbagevendte Gendry, der bogstavelig talt går vinteren i møde i en episk konfrontation med The White Walkers og deres hær af Wights.

En voice over fra The Brotherhoods leder Beric Dondarrion sætter rammen for slaget med den lidet optimistiske konstatering: »Death is the enemy. The first enemy and the last. The enemy always wins. And we still need to fight him«.

Nogle har bemærket ud fra traileren, at døden meget vel kan komme til at vinde over den netop tilbagevendte Gendry. De bygger det på, at man 31 sekunder inde i klippet kan se The Hound smadre kraniet på et skelet med, hvad der ligner Gendrys effektive krigshammer, hvor han i en anden indstilling har holdt et sværd. Det kan dog også vise sig at være overfortolkning baseret på mangel på fantasi.

Det skal under alle omstændigheder blive spændende at se, om de tapre krigere har valyrisk stål og ildkraft nok til at komme helskindet ud af den uundgåelige aftale med døden.

Læs også: ’Game of Thrones’ sæson 7 afsnit 5: »Jeg fik kuldegysninger, da tæskeholdet begav sig mod nord«

Læs også: Derfor var Jon Snows intense møde med dragen uhyre vigtigt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af