Danskdominerede ‘The Mist’ får kniven

Danskdominerede ‘The Mist’ får kniven
'The Mist'.

Stephen King og danskere er åbenbart ikke et særlig godt match. Først fik Nikolaj Arcels ‘Dark Tower’ høvl af anmelderne (om end den klarede sig fint ved billetlugerne), og nu er det Christian Torpes tv-serie over Kings klassiker ‘The Mist’, som får kniven efter kun en enkelt sæson.

Horrorserien, der havde Danica Curcic på rollelisten, var ellers blevet lovet en mulig forlængelse, såfremt første sæson fik en god modtagelse. Men serien har fået lunkne anmeldelser over hele linjen, og har øjensynligt heller ikke fået de store seertal i det amerikanske.

Fortællingen fokuserer på en familie i krise, som kun bliver værre, da deres lille by dækkes af en altomsluttende tåge, der får indbyggere til at forsvinde en efter en.

‘The Mist’ markerede den første gang, en dansker var showrunner på en amerikansk tv-serie fra første sæson, mens det også var Curcics første store, internationale rolle.

Læs også: Den første danske showrunner i Hollywood: »Jeg vil ikke sætte mit navn på en tv-serie, hvor karakteren kun må gå i seng med to mennesker«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af