Det danske actiontalent David Sakurai lander rolle i ‘Fantastic Beasts’-fortsættelse

Det danske actiontalent David Sakurai lander rolle i ‘Fantastic Beasts’-fortsættelse
Foto: Alexandre Archimbaud

Stjerner som Jude Law og Johnny Depp har allerede tilsluttet sig fortsættelsen til Harry Potter-spinoffet ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’, som efter planen er ude i 2018.

Nu kan vi også bryste os af lidt dansk stjernestøv i form af det fremadstormende talent David Sakurai, der netop har landet en rolle i det magiske filmunivers. Her skal han spille den skumle og ambitiøse håndlanger Krall, som arbejder for superskurken Grindelwald, der spilles af Depp, og som kæmper mod Jude Law i rollen som den unge Dumbledore.

Skurkerollen er ikke ukendt for dansk/japanske Sakurai, der i foråret fik sit bredere gennembrud som tegneserieskurken Scythe i Netflix’ Marvel-serie ‘Iron Fist’. Inden da har Sakurai haft en sprudlende karriere som actionstjerne i Japan og Ungarn, og hans kommende roller er tilsyneladende også præget af hans talent for kampsport. Udover ‘Fantastic Beasts 2’ arbejder han på hævndramaet ‘Unbroken: Path To Redemption’ samt actionbraget ‘Stoic’ med Antonio Banderas, der er ude senere på året.

Læs interview med David Sakurai: Ukendt dansker er skurk i Netflix-serien ’Iron Fist’: »Skuespillere med asiatisk udseende er stadig mest samuraigangsteren eller turisten«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af