Din yndlings tv-hest galoperer videre med fornyet femte sæson

Netflix har været ganske tilfredse med den fjerde sæson i serien om den fallerede 90’er-sitcom-stjerne BoJack Horseman. Streamingtjenesten har netop annonceret, at serien forlænges med en femte sæson, som kommer til at byde på endnu mere kriseramt Horseman, mens Diane og Mr. Peanutbutter er i dyb ægteskabkrise, og Todd begynder at udforske sin seksuelle identitet.

Offentliggørelsen kom i form af en animeret sms-korrespondance med en »klæbrig« Netflix-producer«, som bragte BoJack den glædelige nyhed.

Sæson fire bød, ifølge vores anmelder, på »de stærkeste enkeltafsnit« nogensinde gennem seriens fire sæsoner. Men BoJack trådte også en anelse for langt ud af rampelyset, hvilket resulterede i en til tider manglende retning.

I sæson fem skulle BoJack eftersigende være tilbage i centrum, og klar til at gøre sit helt store comeback.

Læs også: ‘BoJack Horseman’ sæson 4: Bifigurerne træder ind på scenen – på godt og ondt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af