Pennywise og ‘It’ vender tilbage – premieredato for opfølgeren sat

Pennywise og ‘It’ vender tilbage – premieredato for opfølgeren sat

Det har fra starten været planen, at den nye filmatisering af Stephen Kings ’It’ skulle deles op i to film, men som bekendt er intet helligt i Hollywood, hvis ikke det giver business i den anden ende.

Efter Andy Muschiettis første film har overgået alle forventninger og er blevet den bedst indtjenende gyserfilm i historien – ikke medregnet inflation – var det et spørgsmål om tid, før den næste film blev annonceret.

Og nu kan man notere datoen for det andet kapitel i kampen mellem Loser’s Club og Det Onde: Den 6. september 2019, hvilket er præcist to år efter premieren for den første film.

Andy Muschietti instruerer også film nummer 2, der tager tråden op 27 år efter, hvor drengene er blevet voksne, men ikke uden en masse ar på sjælen. Fik man mindelser om en svunden barndomstid i selskab med Finn Wolfhard, Sophia Lillis og de andre børneskuespillere fra Loser’s Club, så er der lidt trøst at hente i, at filmen efter sigende vil rumme en række flashbacks – foruden selvfølgelig dit værste mareridt i klovnen Pennywise!

Læs også: Derfor er ’It’ en monstersucces – Hollywoods dræberklovne er stjerner i USA’s politiske cirkus

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af