Komediegenistregen ‘Veep’ stopper efter næste sæson

Komediegenistregen ‘Veep’ stopper efter næste sæson

Mange taler om, at den politiske satire har svært ved at hamle op med den galgenhumor, som man nærmest dagligt hører om fra Det Hvide Hus. Derfor var det særligt spændende at se, hvorvidt ’Veep’ kunne bevare sin komiske gennemslagskraft i sin første sæson post-2016.

Julia Louis-Dreyfus’ nu ekspræsident Selina Meyers og resten af det groteske ensemble af rådgivere og opportunistiske politikere fortsatte det tårnhøje niveau, men det bliver desværre også noget af det sidste, vi får at se til serien.

»Beslutningen om at lukke ’Veep’ ned efter næste sæson (sæson 7, red.) er bittersød. Vi elsker serien og alle de involverede, men forstår producernes beslutning om at føre Selina Meyers rejse til en ende efter dets ekstraordinære tur med kritiker- og prisvindende hæder«, siger HBO-præsident Casey Bloys.

Skuespillerne havde kun skrevet under på en sæson mere, men det er alligevel en modig beslutning af showrunner David Mandel at afslutte ’Veep’, som efter seks sæsoner ikke har tabt pusten, hvilket de seks konsekutive Emmy-nomineringer for bedste komedieserie understreger.

Det var den knivskarpe brite Armando Ianucci, der efter at have sejret stort med ’The Thick of It’ tog til USA for at vise amerikanerne, hvor fjollet det politiske spil bag facaden kan være. Han stoppede dog efter sæson 5, hvorefter Mandel tog over og altså nu føre serien i mål.

Læs også: ‘Veep’ sæson 6: Stadig den sjoveste komedieserie på tv lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af