Bob Weinstein beskyldes nu også for sexchikane

Bob Weinstein beskyldes nu også for sexchikane
Brødrene Bob og Harvey Weinstein. (Foto: Mark Von Holden/Getty Images for Dimension Films)

Bob Weinstein var ikke sen til at bekende sin uvidenhed efter afsløringen af sin bror mange episoder med sexchikane og seksuelle overgreb på kvinder. Bob kaldte det »en sygdom, der ikke kan undskyldes«, men nu viser det sig, at han måske selv har en rem af huden.

Det er executive producer på serien ‘The Mist’, Amanda Segel, der til Variety beretter om, hvordan hun var udsat for sexchikane over en længere periode, mens serien blev lavet. Segel fortæller, hvordan hun efter en arbejdsrelateret middag med Bob Weinstein blev bombarderet med beskeder.

»’Nej’, burde være nok. Efter ‘nej’ burde enhver, som har spurgt dig, gå videre. Bob blev ved med at fortælle mig, at han ville være venner. Han ville ikke være venner, men ønskede mere«, siger Segel.

Men Bob Weinstein forstod ikke afvisningen. Han inviterede således Amanda Segel til et lejet hus i Malibu under det påskud, at det var en fest. I tide fandt hun dog ud af, at det kun ville have været hende og Bob.

Hun takkede efter måneders pres ja til at spise en middag med Bob, men fik seriens danske showrunner Christian Torpe til at tage med for en sikkerheds skyld.

Bob Weinstein stoppede til sidst, men efter han under et conference call ubegrundet råbte og skreg af Segel, fik hun sine advokater til at give ledere hos The Weinstein Company det ultimatum, at hun forlod arbejdet på serien, hvis ikke Bob stoppede med at chikanere hende. En aftale blev indgået om, at Amanda Segel og Bob Weinstein aldrig skulle være i samme rum eller på samme telefonlinje igen.

Bob Weinstein har hyret advokaten Bert Fields, der afviser alle beskyldninger i en pressemeddelelse, hvor der blandt andet står:

»Varietys historie om Bob Weinstein er en gåde med falske og misledende påstande af frøken Segel, og vi har mails, som beviser det. Men selv, hvis du tror på, hvad hun siger, så indeholder det ikke et spor af nogen som helst form for upassende berøring eller end ikke anmodningen om det. Der er ikke nogen mulighed i denne verden for, at Bob Weinstein er skyldig i sexchikane, og selv, hvis du tror på det, personen påstår, så er der ikke nogen måde, at resultatet er netop det (sexchikane, red.)«.

Læs også: The Weinstein Company er døden nær: Fem steder, skandalen har ramt ubønhørligt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af