‘Family Guy’-joke forudsagde måske Kevin Spaceys skeletter i skabet

‘Family Guy’-joke forudsagde måske Kevin Spaceys skeletter i skabet
Stewie fra 'Family Guy'.

Seth MacFarlane forstår at spidde de brodne kar i Hollywood som få andre. Ved 2013’s Oscar-uddeling hængte han Harvey Weinstein ud med en meget rammende joke, der senere skulle vise sig at være langt mere rodfæstet i sandheden, end nogen hidtil havde troet.

Og i kølvandet på Anthony Rapps anklage mod Kevin Spacey om forsøgt overgreb da Rapp var bare 14 år gammel, er endnu en MacFarlane joke dukket op til overfladen. Den stammer fra sæson 4 af multitalentets animationskomedie ‘Family Guy’, hvor dead-pan-babyen Stewie løber nøgen gennem et shoppingcenter og råber, »Hjælp, jeg er undsluppet fra Kevin Spaceys kælder!«.

‘House of Cards’-stjernen er blevet ramt af en shitstorm på nettet efter, at han undskyldte til Rapp for sin opførsel, selvom han ikke selv mindedes det. Men det var først og fremmest fordi, skuespilleren samtidig benyttede lejligheden til at springe ud som (homo)biseksuel og dermed tage opmærksomheden fra den egentlige problemstilling, at harmen blev vakt.

Du kan se klippet fra ‘Family Guy’ her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Netflix pønser på ‘House of Cards’-spinoff

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af