Harvey Weinstein har én støtte i Hollywood: Lindsay Lohan

Harvey Weinstein har én støtte i Hollywood: Lindsay Lohan
Lindsay Lohan og Elijah Wood i 'Bobby', som The Weinstein Company distribuerede.

Hollywoodstjernerne står nærmest i kø med anklager mod (den forhenværende) producermogul Harvey Weinstein, og endnu flere fordømmer hans årelange historik af seksuelle overgreb.

I går kom modeskaber Donna Karen til at forsvare Weinstein, hvilket hun senere har undskyldt, men nu melder sig en sjælden Hollywood-forsvarer sig i form af Lindsay Lohan, der på Twitter fatter sympati for Weinstein.

»Jeg er ked af det på Harvey Weinsteins vegne lige nu. Jeg synes ikke, det er retfærdigt, det der foregår. Han har aldrig gjort skade på mig eller gjort noget mod mig, og vi har lavet adskillige film sammen. Jeg synes, alle bør stoppe – jeg synes, det er forkert«, skrev hun i en Twitter-status, som hun nu har slettet.

Lindsay Lohan har medvirket i ‘Bobby’ og ‘Scary Movie 5’, som begge blev distribueret af The Weinstein Company, og det har åbenbart dannet grundlag for troskab med Harvey Weinstein gennem tykt og tyndt.

Lohan går også i rette med Harvey Weinsteins kone, modedesigneren Georgina Chapman, som, ovenpå de nylige voldtægtanklager, har meddelt, at hun går fra Harvey Weinstein.

Hun skrev blandt andet på Twitter, at Chapman burde »tage et standpunkt og være der for sin mand«.

Læs også: Liderbuksen Weinstein er færdig – så hvorfor laver Hollywood-vennerne strudsen?

Læs også: Derfor var Weinstein gud i amerikansk film – ni nedslag i hans karriere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af