Jared Leto gider ikke se ’Suicide Squad’, hvor han selv spiller Jokeren

Jared Leto gider ikke se ’Suicide Squad’, hvor han selv spiller Jokeren
Jared Leto som Jokeren i 'Suicide Squad'

Han terroriserede, prankede og var generelt pisseirriterende over for sine medskuespillere, men trods sine megen aktivitet på settet til sidste års ’Suicide Squad’ har den altid dedikerede Jared Leto endnu ikke set, om den var anstrengelserne værd.

»Nej, jeg så den ikke. Jeg tænker, at det kan blive en for selvbevidst proces, når du ser dine egne film. Du kan enten lide, hvad du gjorde og har lyst til at gøre det samme igen, eller også kan du ikke lide det, og det kan gøre dig for dig selvbevidst. Jeg er ikke sikker på, hvor meget vinding der ligger i det for mig«, siger Jared Leto til Syfy.

Jared Leto har helt tilbage fra indspilningen af ’Requiem For a Dream’ haft en meget pernitten tilgang til sit skuespil, hvor han tabte 11,5 kilo, afholdt sig fra sex og levede på gaden i to uger. Siden da har hans metoder blot taget til, som da han med hjælp af en kur bestående af pizza og smeltet Häagen-Dazs is tog næsten 30 kilo på til rollen som John Lennons morder Mark Chapman i ’Chapter 27’.

Nogle vil mene, at Leto er heldig ikke at have kastet et blik på DCEU’s voldsomt kritiserede skurkefilm. Han mener dog selv at være nogenlunde klar over, hvilke projekter han involverer sig i.

»Jeg læser manuskripter, så jeg ved, hvad der foregår«, fastslår Leto, mens man måske skulle fortælle ham, at ’Suicide Squad’ fik en noget anden form i klipperummet.

Jared Leto er i denne uge premiereaktuel med ‘Blade Runner 2049’, og anmelderne er ovenud begejstrede for Denis Villeneuves film. Nu hvor Leto ikke så en pind under optagelserne, kunne man godt unde skuespilleren, at han lempede lidt på sit eget dogme og så slutresultatet.

Læs også: Jared Letos fem vildeste pranks under optagelserne til ’Suicide Squad’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af