‘Mindhunter’ møder ‘The Knick’ i trailer til serien ‘The Alienist’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad får man, hvis man blander et smågrotesk indblik i en videnskabenligt eksperimenterende tid omkring 1900-tallets New York fra ‘The Knick’ med den psykologiske seriemorderopklaring i den aktuelle ‘Mindhunter’? Den kommende ‘The Alienist’ kunne meget vel være resultatet.

Det markante trekløver Daniel Brühl (‘Rush’), Luke Evans (‘Skønheden og udyret’) og den tidligere barnestjerne Dakota Fanning som henholdsvis en psykolog, en journalist og kvindelig betjent er vores fakkelbærere i i et mørkt og morderisk New York anno 1896, hvor en række unge mandlige prostituerede er blevet dræbt, uden man ved af hvem og hvorfor.

Titlen stammer fra Daniel Brühls karakter Dr. Laszlo Kreizler, der på baggrund af sin psykologiske metode til kriminalefterforskningen omtales som ‘The Alienist’. Den psykologiske tilgang til mordopklaringer i ‘Mindhunter’, hvor man forsøger at trænge ind i hovedet på seriemorderne, er måske i lyset af ‘The Alienist’ ikke så revolutionerende igen.

Kabelkanalen TNT står bag serien, der bygger på en bestseller af Caleb Carr og har Cary Fukunaga (‘True Detective’) som executive producer. ‘The Alienist’ har premiere til januar, men det vides ikke, om den bliver tilgængelig i Danmark.

Læs også: Anmeldelse af ‘Mindhunter’ – David Finchers seriemorderserie på Netflix holder tårnhøjt niveau

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af