Woody Harrelson måtte ryge en pind oven på mødet med Donald Trump

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Woody Harrelson er på mange måder en af de meste sympatiske stjerner i Hollywood. Selvom han ofte er at finde i de helt store franchisefilm som ‘The Hunger Games’ og snart ‘Star Wars’, findes der ikke mange skuespillere, der er så bramfri som texanske Harrelson. Han holder sig eksempelvis aldrig tilbage med anekdoter om sin store kærlighed til marihuana, og han har da også besøgt Christiania op til flere gange i fjolletobakkens øjemed.

Det var således også en joint, der skulle til, da Harrelson for 15 år siden var til selskab med den nuværende amerikanske præsident, Donald Trump. Han fortæller i talkshowet ‘Real Time with Bill Maher’ om mødet med Trump, der fandt sted i forbindelse med en sammenkomst for den tidligere wrestler Jesse Ventura, som på daværende tidspunkt var guvernør i Minnesota.

»Jeg dukkede op, og det var brutalt. Jeg har aldrig mødt en mere narcissistisk mand. Han talte om sig selv hele tiden. Du kunne se, hvilken standard han ville komme til at sætte. Jeg var nødt til at gå ud halvvejs og ryge en joint for at ruste mig selv«, siger Harrelson om sin oplevelse af Trump, som var finansiel bidragsyder til Venturas Reformpartiet.

Woody Harrelson hører selv til på den yderste venstrefløj og har udtalt, han betragter sig selv som anarkist.

Læs også: De 13 bedste citater fra stærkt Woody Harrelson-interview – om druk, pot, slagsmål og morderisk far

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af